نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد
معاون وزارت آموزش‌وپرورش:

نیاز اعتبار 900 میلیاردی برای پرداخت مطالبات معلمان

نیاز اعتبار 900 میلیاردی برای پرداخت مطالبات معلمان معاون وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه ۶۵۰ میلیارد تومان بابت مطالبات حق‌التدریس و ۲۵۰ میلیارد تومان برای حقوق معلمان خرید‌خدمات بدهکار هستیم، گفت:هنوز برای پرداخت این مطالبات اعتباری تأمین نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 13
کد خبر: ۲۲۱۴۶
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، علی الهیار ترکمن درباره تأمین اعتبار برای پرداخت مطالبات حق‌التدریس معلمان و حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی اظهار‌ کرد:‌ در مذاکراتی که با سازمان برنامه و بودجه داشتیم، مستنداتی را ارائه کردیم که نشان می‌دهد آموزش و پرورش مطالباتی دارد و هنوز تامین اعتبار نشده است.

 

وی افزود:‌ از مهمترین و فوری‌ترین مطالبات آموزش‌وپرورش، مطالبات منتقل شده از سال 97 به 98 است که ما جدول آن را با سازمان برنامه و بودجه نهایی کردیم و آنها هم حجم مطالباتی که از سال 97 به 98 منتقل شده را تأیید کردند و هم‌اکنون در حال برنامه‌ریزی برای پرداخت هستند.

 

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: وقتی اعتباری به دستگاه اجرایی ابلاغ می‌شود دقیقاً باید در همان مورد ابلاغ، مصرف شود و ذیحساب و نهادهای نظارتی مانند دیوان محاسبات روی این قضیه نظارت دارند و این پول را جای دیگر نمی‌توان هزینه کرد.

 

الهیار ترکمن با اشاره به میزان مطالبات آموزش‌وپرورش عنوان‌کرد: از محل حق‌التدریس‌های سال گذشته، 650 میلیارد تومان بدهی داریم که باید به افراد پرداخت کنیم و حدود 250 میلیارد تومان هم بابت حقوق معلمان خرید خدمات بدهکاریم؛ این دو مورد اصلی‌ترین اولویت‌های ما هستند و به سازمان برنامه‌ وبودجه نیز ابلاغ کرده‌ایم؛ امیدواریم بتوانیم در نخستین فرصت تخصیص اعتبار برای پرداخت‌ آنها بگیریم.

 

وی در پاسخ به این پرسش که "پیش از این آقای حسینی سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش از کارسازی برای تأمین اعتبار 240 میلیارد تومانی برای پرداخت مطالبات حق‌التدریس معلمان خبر داده بود، این موضوع به کجا رسید؟" گفت: ما برای مطالبات، عددها را نهایی کردیم اما اهنوز تامین اعتبار نشده است و ابلاغیه‌ای هم نداشتیم.

 

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درباره ادعای یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه اعتبار 2 هزار میلیارد تومانی رتبه‌بندی برای پرداخت مطالبات معلمان اختصاص یافته است، تصریح کرد: این مسئله اصلاً درست نیست.

منبع : تسنیم

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۱
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۳
0
0
مشکلی نیست جناب خیکی جون خودتم باس کلاساتو پور کونی
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۵
0
0
ای خدانشناسها لعنت به شما که حق وحقوق معلما رو نمیدین با این کارتون دارین به آینده فرزندان ما و جامعه ایران ضربه ای میزنید که جبران ناپذیر است لعنت لعنت...
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار